Skip to main content
Standart holatda guruhni yakunlash yoki bekor qilishni egasi va administrator qila oladi.
Bu boʻlim yoki tugma sizda koʻrinmasa, rolingizda unga ruxsat yoʻq. Markaz egasi yoki administratoridan kerakli rolni berishini soʻrang.
Bu amallar guruh Rejalashtirilgan yoki Faol holatida boʻlgandagina mavjud. Guruh Yakunlangan yoki Bekor qilingan boʻlgach, Cohort ularni endi taklif qilmaydi.

Guruhni tugating

1

Guruh amallarini oching

Yon menyuda Guruhlar boʻlimini oching, guruhni tanlang, soʻng Guruh amallari menyusini oching.
2

Qanday tugayotganini tanlang

Agar guruh kursni rejadagidek tugatgan boʻlsa, Yakunlangan deb belgilashni tanlang; muddatidan oldin toʻxtatilayotgan boʻlsa, Guruhni bekor qilishni tanlang.
3

Tasdiqlang

Tasdiqlash uchun Yakunlangan deb belgilash yoki Guruhni bekor qilishni tanlang.
Hali oʻtilmagan barcha darslar bekor qilinadi, va buni ortga qaytarib boʻlmaydi. Allaqachon oʻtilgan darslar — bugungi oldingi darslar ham kiradi — davomat va baholari bilan birga saqlanadi.

Oʻquvchilarga nima boʻladi

Guruhni yakunlash yoki bekor qilish hech kimning qabulini oʻzgartirmaydi — oʻquvchilar unga qabul qilingan holda qoladi. Agar ularni ham chiqarish kerak boʻlsa, qabulni toʻxtatish, chiqarish yoki qayta faollashtirish sahifasiga qarang.

Keyingi qadam

  • Uning hisob-kitoblarini koʻrish uchun shu Guruh amallari menyusidan Bu guruh invoyslarini tanlang.
Oxirgi o'zgartirish 1-oktabr, 2026